Bij ons vind je juwelen, lifestyle items, verzorgingsproducten, MUUTO accessoires & wooninrichting, iets lekkers om te eten en te drinken en nog veel meer. 

In tijden van crisis en besparingen is er veel negativiteit en dus willen we graag het plezier van het leven naar boven brengen en zorgen voor wat feelgood vibes.

Inspireren en verrassen met een gevarieerd en uitgebreid aanbod is onze missie. 

We vinden verantwoord consumeren heel belangrijk en proberen vooral met Europese, vaak ook Belgische, merken samen te werken met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Veel van onze merken werken met gerecycleerde materialen, nemen zelf ook hun verantwoordelijkheid in het respecteren van de omgeving, van mens & dier en werken samen met sociale projecten om mensen kansen te geven die ze anders niet zouden krijgen.

 

 

Verder zijn we ook verdeler van MUUTO, een fris Deens interieurmerk. Onze zaak is ingericht met meubels, verlichting en accessoires van MUUTO en je kan bij ons dan ook alles van dit merk kopen, zoals onder andere stoelen, een mooie leeslamp of een trendy koffietafel in Scandinavisch design.

Kortom, je kan bij ons in de winkel of op deze webshop terecht voor grote en kleine geluksmomentjes, de leukste musthaves, trendy interieur items en het perfecte cadeau voor jezelf & iedereen die je liefhebt.

Tot snel!

Birgit & Sven